Over mr. J.I. (Joan) van Leeuwen

Cliënten kunnen bij Van Leeuwen terecht voor zowel familie- als algemeen verbintenissenrecht. Bij familierecht betreft het voornamelijk echtscheidingen met nevenvorderingen zoals omgang, partner- en kinderalimentatie en boedelverdeling. Eveneens uithuisplaatsing, gezagswijziging en vervangende toestemming paspoort.

Voor uw echtscheiding, omgangsgregeling of alimentatievaststelling en alles wat daar bij komt kijken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u ook bijstaan in bijvoorbeeld adoptie zaken, onder curatele of bewindstellingen en mentorschappen. Bij mediation (ofwel scheidingsbemiddeling) worden de scheidende partners actief betrokken bij het maken van afspraken omtrent zaken als de verdeling, alimentatie en de omgang met de kinderen. Mediation is sneller en goedkoper dan een gerechtelijke echtscheidingsprocedure en kan tot duur- en vreedzame oplossingen leiden.

mr. J.I. (Joan) van Leeuwen is aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialisme

Echtscheiding
Mediation
Omgangsregeling
Alimentatie
Adoptie
Erkenning
Gezag
Vervangende toestemming paspoort
Curatele/onder bewindstelling
Mentorschap
Naamrecht
Erfrecht

Contactgegevens

Advocatenkantoor Van Leeuwen
Schouwweg 13A
2243 BB Wassenaar

T: +31 (0)70 511 9319
E: info@vanleeuwen-advocaat.nl
W: www.vanleeuwen-advocaat.nl